RAS PTC Contact

Ervaringen van onze tevreden klanten

RAS PTC Contact

Ervaringen van onze tevreden klanten

"Eerlijk en betrouwbaar"
Samen met Stefan ben ik in de zomer van 2021 begonnen te trainen voor een specifiek doel in oktober dat jaar. Ik heb zijn coaching hierin als zeer motiverend ervaren. Zijn positieve en rustige manier van coachen geeft vertrouwen. Stefan is eerlijk en betrouwbaar dus je weet wat je aan hem hebt en hij weet waar hij het over heeft.


Hij is daarnaast realistisch en zal ook geen doel stellen als hij denkt dat dit doel niet haalbaar is. Stefan heeft mij geleerd dat rust en herstel minstens zo belangrijk zijn als het trainen zelf.


Ook buiten de afspraken om is Stefan goed bereikbaar voor vragen/tips en is hij hierin erg flexibel. Hij is er echt voor je. Ik gun iedereen een coach zoals Stefan!
Logo RAS PTC
Renée, 31

"Mijn grenzen werden verlegd"

Doel gericht, veel kennis en persoonlijk. Dankzij de begeleiding van Chris en Stefan heb ik ervaren hoe ver je kan komen zonder op te geven. Je eigen grenzen opzoeken en doorgaan.


Vanaf begin had ik een goede klik met de heren. Eerst een goede intake gehad en een nul meting. Ze bereiden de lessen altijd goed voor, meten de voortgang en zorgen voor een gevarieerde maar een zware training. Iedere week daagden zij mij weer uit om mijn grenzen te verleggen. 


Dat motiveerde mij enorm. 


Mijn conditie, lichaam en kracht is enorm verbeterd en heb ik mijn doel bereikt.


Logo RAS PTC
Ahmed, 31
"Afwisselend en uitdagend"
Afwisselende en uitdagende trainingen op een fijne locatie met allerlei mogelijkheden. Met professionele, capabele en vooral enthousiaste trainer(s).


Stefan weet je goed te motiveren zodat je jezelf wil blijven verbeteren en je persoonlijke doelstellingen kunt realiseren.


Na ruim een half jaar sport ik nog steeds met enorm veel plezier!Logo RAS PTC
Mariëlle, 32

"Optimistisch en eerlijk met persoonlijke aandacht"

Stefan is een betrokken, motiverende coach die houdt van een directe aanpak om jezelf te ontwikkelen en te verbeteren. Dit doet hij niet door je te onderwijzen, maar je een spiegel voor te houden en met praktische tips en trucs je te ondersteunen op welk probleemgebied je ook zit.


Stefan helpt je om inzicht te krijgen over wie je bent, wat je drijfveren en struikelblokken zijn en deze samen met je aan te pakken. Dit doet hij op een altijd optimistische en eerlijke manier met persoonlijke aandacht.

Logo RAS PTC
Manon, 28
"Er werd echt rekening gehouden met mijn voorkeuren"
Mijn naam is Raphaëlle, 15 jaar. Ik ben 4 maanden geleden begonnen met de begeleiding van RAS.

De coaching is heel goed en leuk verlopen.

We deden veel leuke activiteiten en hadden veel plezier. Hiken, krachttraining, boksen en zwemmen. Er werd echt rekening gehouden met mijn voorkeuren.

Ze hebben mij ook veel geleerd.

Bijvoorbeeld: dat ik niet zomaar op moet geven en moet doorzetten totdat ik mijn doelen behaal.

Naast de psychische en mentale steun biedt RAS sportieve en fysieke ondersteuning. Ze kunnen je vertellen over voeding, wat je moet eten en waarom.


Ze leggen me uit hoe ik bepaalde oefeningen moest doen, waarom en hoe vaak.

Mede dankzij RAS steek ik nu weer een stuk beter in mijn vel. En kan nu weer op eigen kracht verder.


De begeleiding heeft mij dus echt geholpen!


Chris, Stefan en Dennis BEDANKT!”


Logo RAS PTC
Raphaëlla, 15

"Ik kon altijd terecht met mijn verhaal"

Eind mei ben ik in aanraking gekomen met RAS voor onder andere coaching en 1 op 1 begeleiding. Hier heb ik voor mezelf veel uit kunnen halen en dat heb ik als zeer prettig ervaren.

Na de eerste paar afspraken voelde ik me gelijk al op m’n gemak. Stefan en Chris kunnen zich goed inleven, zijn begripvol en betrouwbaar. Hierdoor kon ik mijn grenzen goed aangeven in gesprekken en deze werden gerespecteerd. Ik kon altijd terecht met mijn verhaal en er werd altijd een luisterend oor geboden ongeacht het tijdstip, eigenlijk tot op heden.

Naast de mentale coaching en ondersteuning deden we ook veel activiteiten denk bijvoorbeeld aan hiken, zwemmen en boksen etc. Dit hielp om mijn hoofd leeg te maken en even aan wat anders te denken. Wat op dat moment zeer welkom was.

Ik heb veel geleerd, bijvoorbeeld dat emoties er mogen zijn. Door erover te praten leerde ik de functie ervan. Door alle waardevolle gesprekken heb ik de meeste gebeurtenissen in die periode voor nu een plekje kunnen geven. Ik ben er nog niet, maar ik ben op de juiste weg!

Ik kan iedereen aanraden zich meer te verdiepen in wat RAS te bieden heeft!

Logo RAS PTC
Amira, 16
"Een topdag waar ik veel van heb mogen leren"
Voor mijn ontwikkeling binnen de overheid was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging. Ik zocht handvatten voor die moment als het erom gaat. 


Ik kwam in contact met een van de coaches en werd gelijk enthousiast. Hij vertelde dat je met simpele technieken al heel veel kunt bereiken. Ik heb mij ingeschreven voor een 2 uurs sessie 'mentale kracht'. Van te voren kreeg ik een reader mee, om mijzelf in te lezen over 'mentale kracht.' 


De dag zelf werd ik ontvangen op een prachtige buitenlocatie met alle faciliteiten waar je 'sporthart' sneller van gaat kloppen. De coaches (2) hebben mij de 2 uur dat ik bezig was, continue voorzien van tips & tools.

De coaches stelden vragen waar ik op kon reflecteren. De tips & tools die ik meekreeg, worden dagelijks toegepast bij verschillende (speciale) eenheden. Het is fijn om te weten dat het werkt.   

Al met al een topdag waar ik veel van heb mogen leren. Het is voor mij voor herhaling vatbaar. Voor mensen die zich verder willen ontwikkelingen is dit echt een aanrader.

Logo RAS PTC
Jeff, 32
"Ik voel me fitter, sterker en gezonder" 

Ik train nu sinds juli 2021 Bij RAS onder begeleiding van Stefan en dit bevalt heel goed! Ik train eenmaal per week op locatie en voor de rest van de week ontvang ik een op maat gemaakt schema. Dit is een gevariëerd schema, passend bij mijn lichaam, op basis van hardlopen, krachttraining en mobiliteits work-outs om mijn doelstelling te kunnen halen.

Stefan is flexibel in zijn agenda waardoor ik altijd kan sporten wanneer het mij uit komt. De locatie is meer dan toereikend om je goed in het zweet te werken! Er wordt met een deskundig oog gekeken naar de uitvoering van oefeningen waardoor je op de juiste wijze traint en uit de blessures blijft. De manier van coaching vind ik erg prettig waardoor ik me op mijn gemak voel. 

Ik voel mij na een half jaar fitter, sterker en gezonder. RAS personal training is wat mij betreft een dikke aanrader!

Logo RAS PTC
Jesse, 27
"Je wordt op een leuke manier begeleid en ziet snel resultaat" 

Ik heb de overstap gemaakt van krachttraining (bodybuilding) naar functionele circuittraining. Dit was nodig omdat ik een bepaald assessment moet doen voor mijn werk waarbij ik fysiek en mentaal in goede vorm en belastbaar moet zijn.

De stap was voor mij groot omdat ik niets anders kende dan krachttraining en eigenlijk ook moeilijk toegaf aan verandering. Stefan heeft me als het ware overgehaald om buiten mijn comfortzone te treden en het gewoon maar eens te gaan ervaren.

De overstap was groot. Ik leerde op een heel andere manier te trainen. Dit was niet altijd even leuk. De eerste trainingen waren slopend. Ik had namelijk aangegeven dat ik wel wat gewend was, dit bleek achteraf wel mee te vallen. Echter, na een aantal trainingen kwamen de positieve kanten van functioneel trainen naar voren. Ik werd fysiek sterker, kreeg meer uithoudingsvermogen, spieren bleven zich zichtbaar ontwikkelen en ik leerde veel van de trainingen, zowel fysiek als mentaal.

Ik kreeg uitgelegd waarom ik een oefening moest doen en waar het precies goed voor was. Tijdens de training heeft Stefan echt oog voor je. Hij let op je technieken en ondersteund je waar nodig is. Dit gebeurt op een zodanige manier dat jij jezelf naar een hoger niveau tilt. Je komt jezelf altijd een keer tegen, maar hij leert je hiermee om te gaan omdat je ook mentale tools aangereikt krijgt.

Ik kan niet anders dan positief zijn. Je wordt op een leuke manier begeleid en ziet snel resultaat. Als je ergens tegenaan loopt wordt er met je meegedacht, dit geldt voor oefeningen, blessures, voeding, slaap en materieel.

Ik zou je willen uitdagen om eens een keer buiten je comfortzone te komen en je aan te raden om een training te volgen bij RAS. 

Logo RAS PTC
Harry, 32