Performance

RAS PTC Performance

Performance

Logo RAS PTC wit
Loop jij vast als (top)sporter in je sport? Emoties en gevoelens zijn menselijk en maken ons uniek zoals wij zijn, maar wanneer er gepresteerd moet worden kunnen deze ons belemmeren. RAS maakt gebruik van wetenschappelijke tools uit de sportpsychologie en kan je helpen om door je mentale barrières heen te breken, om zo die (top)sporter te worden die je wilt zijn. Dit alles met één doel, trots zijn op elke prestatie, of het nu winnen is of niet! 

Keuze uit:

Individueel traject

Belangrijke test of assessment voor de boeg? Last van belemmerende emoties en spanningen?


Wij kunnen je helpen op zowel fysiek als mentaal vlak.

We helpen je haalbare doelen te stellen en hier stapsgewijs naar toe werken. We leren je te genieten van het proces op een manier die bij je past, zonder de focus op je einddoel te verliezen.

De weg naar je einddoel brengt je soms chaos, twijfel en pijn. We geven je tools om hiermee om te gaan en leren je lessen uit het proces te trekken. Daarbij maken we je fysiek en mentaal weerbaarder dan ooit. Jouw full potential benutten.


Ja, het is een investering, dat klopt, maar deze persoonlijke groei is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Durf jij het aan?
Rise And Shine!

Team Performance

Afgezaagde hei-dagen, uitgekauwde managementpresentaties en vervolgens weer verzanden in iets dat we al jaren doen. Zonde van je tijd toch?!

Bij RAS werken we anders, onorthodox. Gebruik makend van onze goed gevulde rugzak kijken we na een uitgebreide intake waar de behoefte ligt en welke aanpak hierbij past.

Tijdens één of meerdere sessies gaan we terug naar de kern van teamwork. We filteren ieders kwaliteiten en stellen deze ten dienste van het gezamenlijk einddoel.

Jullie gaan grenzen verleggen, fysiek en mentaal afzien, alles ten behoeve van teambelang.

Tijd voor verandering?

Rise And Shine!

Neem contact met ons op en Rise And Shine!

Wij proberen altijd binnen twee werkdagen te reageren!

Contactgegevens

Contactinformatie
RAS PTC
Vriezenveenseweg 57b
7641PE Wierden
info@ras-ptc.nl
BTW nummer: NL863423668B01
KvK nummer: 84869739
Nederland


Of vind ons op social media