Over ons

Over ons

Eigenaren van RAS PTC

Chris

Rise And Shine!

Voor mij zijn dit meer dan 3 aan elkaar geplakte Engelse woorden. Voor mij betekent het een nieuwe dag, eentje waar ik invloed op heb. Wat gisteren gebeurd is, is niet meer dan verleden tijd. Maar het nu, het moment waarin we leven, kunnen we sturen door een groot goed die een ieder van ons bezit, dit zijn onze gedachten. Die bepalen namelijk wie we zijn, wat we voelen en wat we willen uitdragen. Het mooie is, je hebt het zelf in de hand!!


‘Tough situations build strong people’

Buiten je comfortzone treden vergt moed en doorzettingsvermogen én buiten deze zone is nu net de plek waar je persoonlijke groei ligt. Je comfortzone is een soort van schijnveiligheid waardoor je gewoontes blijft omarmen en lekker veilig en vertrouwd door blijft modderen. Daar is niets mis mee, mits jij je hier happy bij voelt.

Maar een feit is dat je op de site van RAS aan het kijken bent en mijn persoonlijke item aan het lezen bent! Dus wellicht ben je toch nieuwsgierig naar wat persoonlijke groei voor jou kan betekenen? Dan is het tijd om die eerste stap te zetten en contact met ons op te nemen. Bij RAS kunnen wij je helpen, daarvan ben ik overtuigd!

Mijn rugzak is gevuld met een jarenlange carrière bij de Special Forces, diverse coaching studies en verschillende mooie, maar ook zware levenslessen. Deze zaken hebben mij gevormd tot de persoon die ik vandaag ben en hierdoor weet ik als geen ander hoe we persoonlijke groei kunnen realiseren.

Ik krijg energie van mensen die aan zichzelf willen werken, zichzelf willen ontwikkelen en net wat verder gaan waar anderen zouden stoppen. Ben ik afgestompt en hard? Nee totaal niet! Empathisch, sociaal vaardig, maar wel een doorpakker geven mijn persoonlijkheid beter weer. Uiteraard met een kleine knipoog, want het leven is op bepaalde momenten al serieus genoeg.

Mijn naam is Chris en heet je welkom bij RAS  

Stefan

“Wie ben jij, als er niemand meekijkt?” en “Waar wordt jij oprecht gelukkig van?”

De antwoorden op deze vragen maken je weerbaar, geven je zelfvertrouwen en bieden je houvast op momenten dat je voor uitdagingen wordt gesteld.

Mijn werkervaring binnen de Koninklijke Marechaussee, de Jeugdzorg en de Politie kent een rode lijn, die van sport en coachen.

Ik vind het belangrijk om oprecht contact te maken met mensen, ongeacht mijn eigen rol.

Het is prachtig om jongvolwassenen te mogen ondersteunen, coachen, te prikkelen uit hun comfortzone te stappen en hun eigen kracht te ontdekken.

Bij RAS creëren we een veilige omgeving, waarbinnen je fouten mag maken, we helpen je op te staan en weer door te gaan.

Mijn meest gedeelde tip is: “Blijf dicht bij jezelf, want dat houd jij het langste vol”.

Bij RAS werken we aan de hand van kernwaarden. Mijn belangrijkste kernwaarden zijn: Respect, Vertrouwen, Doorzettingsvermogen, Humor.Eigenaren van RAS PTC

Chris

Rise And Shine!

Voor mij zijn dit meer dan 3 aan elkaar geplakte Engelse woorden. Voor mij betekent het een nieuwe dag, eentje waar ik invloed op heb. Wat gisteren gebeurd is, is niet meer dan verleden tijd. Maar het nu, het moment waarin we leven, kunnen we sturen door een groot goed die een ieder van ons bezit, dit zijn onze gedachten. Die bepalen namelijk wie we zijn, wat we voelen en wat we willen uitdragen. Het mooie is, je hebt het zelf in de hand!!

‘Tough situations build strong people’

Buiten je comfortzone treden vergt moed en doorzettingsvermogen én buiten deze zone is nu net de plek waar je persoonlijke groei ligt. Je comfortzone is een soort van schijnveiligheid waardoor je gewoontes blijft omarmen en lekker veilig en vertrouwd door blijft modderen. Daar is niets mis mee, mits jij je hier happy bij voelt.

Maar een feit is dat je op de site van RAS aan het kijken bent en mijn persoonlijke item aan het lezen bent! Dus wellicht ben je toch nieuwsgierig naar wat persoonlijke groei voor jou kan betekenen? Dan is het tijd om die eerste stap te zetten en contact met ons op te nemen. Bij RAS kunnen wij je helpen, daarvan ben ik overtuigd!

Mijn rugzak is gevuld met een jarenlange carrière bij de Special Forces, diverse coaching studies en verschillende mooie, maar ook zware levenslessen. Deze zaken hebben mij gevormd tot de persoon die ik vandaag ben en hierdoor weet ik als geen ander hoe we persoonlijke groei kunnen realiseren.

Ik krijg energie van mensen die aan zichzelf willen werken, zichzelf willen ontwikkelen en net wat verder gaan waar anderen zouden stoppen. Ben ik afgestompt en hard? Nee totaal niet! Empathisch, sociaal vaardig, maar wel een doorpakker geven mijn persoonlijkheid beter weer. Uiteraard met een kleine knipoog, want het leven is op bepaalde momenten al serieus genoeg.

Mijn naam is Chris en heet je welkom bij RAS  

Stefan

“Wie ben jij, als er niemand meekijkt?” en “Waar wordt jij oprecht gelukkig van?”

De antwoorden op deze vragen maken je weerbaar, geven je zelfvertrouwen en bieden je houvast op momenten dat je voor uitdagingen wordt gesteld.

Mijn werkervaring binnen de Koninklijke Marechaussee, de Jeugdzorg en de Politie kent een rode lijn, die van sport en coachen.

Ik vind het belangrijk om oprecht contact te maken met mensen, ongeacht mijn eigen rol.

Het is prachtig om jongvolwassenen te mogen ondersteunen, coachen en te prikkelen uit hun comfortzone te stappen en hun eigen kracht te ontdekken.

Bij RAS creëren we een veilige omgeving, waarbinnen je fouten mag maken, we helpen je op te staan en weer door te gaan.

Mijn meest gedeelde tip is: “Blijf dicht bij jezelf, want dat houd jij het langste vol”.


Bij RAS werken we aan de hand van kernwaarden. Mijn belangrijkste kernwaarden zijn: respect, vertrouwen, doorzettingsvermogen, humor.

Team van RAS PTC

Moniek - Coach RAS PTC
"Positief denken. Doorzettingsvermogen. Jezelf durven zijn en op jezelf mogen vertrouwen."

Moniek

Als iemand zegt 'dat is onmogelijk' Dan weet je wat je te doen staat'. Er is altijd veel meer mogelijk dan je misschien op sommige momenten denkt. Het kan komen door een rottige situatie waar je in zit en niet uit lijkt te komen. Of misschien wel door te weinig vertrouwen in jezelf om welke redenen dan ook. 


Positief denken. Doorzettingsvermogen. Jezelf durven zijn en op jezelf mogen vertrouwen. Dit zijn belangrijke uitgangspunten voor mij waar ik graag met iemand naartoe werk. Er zit veel meer eigen kracht in je dan je denkt.

Door mijn eigen persoonlijke ervaringen en jarenlange ervaring binnen de jeugd (verslavings)zorg weet ik dat niets zo onmogelijk is als het aan het begin lijkt. Ook al moet je vanaf nul soms weer beginnen. 


Het is bijzonder en waardevol om een periode naast iemand te mogen staan, iemand af en toe een duwtje in de juiste richting te mogen geven en op die manier iemand te zien groeien en zijn/haar doelen te zien behalen. 

En uiteindelijk gaan we ervoor dat je als jongere ook terug kunt kijken op een fijn, soms ook heel moeilijk, maar vooral waardevol en leerzaam traject en dat je die eigen kracht en dat goede gevoel kunt meenemen je verdere toekomst in.

Dennis - Coach RAS PTC
"Wees jezelf! Er zijn al genoeg anderen."

Dennis

Mooi dat je ons hebt gevonden en aan het rondkijken bent op ‘wie zijn wij’. Gefeliciteerd! Je hebt zojuist stap 1 voltooid van wellicht een hoge drempel waar je al langere tijd tegenop keek! Wij bij RAS bieden handvaten om samen stap 2 aan te gaan, namelijk persoonlijke ontwikkeling.


Mijn naam is Dennis. Ik ben misschien wel de jongste van de club, maar ik ben zeer gedreven om jou te helpen aan deze ontwikkeling. Met mijn ervaring binnen de politie, zorgsector en fitnesswereld ben ik ervan overtuigd dat ik je bij dit proces kan ondersteunen. Weet ik alles? Zeker niet. Niemand weet dat, maar wat ik wel weet is dat je met de juiste mindset en doorzettingsvermogen doelen haalbaar zijn. Ik zal je daarin ondersteunen en helpen maar je moet het uiteindelijk zelf doen!


Tijdens mijn sessies zal ik altijd de nadruk leggen op drie kernwaardes; Eerlijkheid, openheiden vertrouwen. Ik vind namelijk dat deze drie kernwaardes ervoor zorgen dat je dicht bij jezelf blijft.

Mijn credo: Wees jezelf! Er zijn al genoeg anderen.

Patrick - Coach RAS PTC
"Neem de regie over je eigen leven"

Patrick

Ik ben er voor jou! Ik zal mij volledig inzetten om jou op weg te helpen in de juiste richting!Waarom? Omdat ik weet dat het je gaat helpen in de toekomst.

 

Mijn carrière bestaat uit het Korps Mariniers, de Politie en diverse sport- en coach opleidingen. Door deze ervaringen heb ik alle zijden van het leven gezien en hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. Daarom kan ik jou ondersteunen om jou doel te behalen op welke manier dan ook.

 

Het klaarstomen voor een bepaalde test? Omgaan met teleurstellingen? Het opzoeken van je eigen grenzen…en erover? Ik geef je de kennis en het zelfvertrouwen om uiteindelijk alleen verder te gaan.

 

“Neem de regie over je eigen leven.”

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Renée, 31
Samen met Stefan ben ik in de zomer van 2021 begonnen te trainen voor een specifiek doel in oktober dat jaar. Ik heb zijn coaching hierin als zeer motiverend ervaren. Zijn positieve en rustige manier van coachen geeft vertrouwen. Lees verder...
Logo RAS PTC
Ms. Nameless
Add Your Stars
Ahmed, 31

Doel gericht, veel kennis en persoonlijk. Dankzij de begeleiding van Chris en Stefan heb ik ervaren hoe ver je kan komen zonder op te geven. Je eigen grenzen opzoeken en doorgaan. Vanaf begin had ik een goede klik met de heren. Eerst een goede intake gehad en een nul meting. Lees verder...

Logo RAS PTC
Ms. Nameless
Add Your Stars
Mariëlle, 32
Afwisselende en uitdagende trainingen op een fijne locatie met allerlei mogelijkheden. Met professionele, capabele en vooral enthousiaste trainer(s). Lees verder...
Logo RAS PTC
Ms. Nameless
Add Your Stars

Jesse, 27

Ik train nu sinds juli 2021 Bij RAS onder begeleiding van Stefan en dit bevalt heel goed! Ik train eenmaal per week op locatie en voor de rest van de week ontvang ik een op maat gemaakt schema. Dit is een gevariëerd schema, passend bij mijn lichaam, op basis van hardlopen, krachttraining en mobiliteits work-outs om mijn doelstelling te kunnen halen. Lees verder...

Logo RAS PTC
Ms. Nameless
Add Your Stars

Neem contact met ons op en Rise And Shine!

Wij proberen altijd binnen twee werkdagen te reageren!


Contactgegevens

Contactinformatie
RAS PTC
Vriezenveenseweg 57b
7641PE Wierden
info@ras-ptc.nl
BTW nummer: NL863423668B01
KvK nummer: 84869739
Nederland


Of vind ons op social media